14 Temmuz 2020 - Salı

Ankara Fotoğrafçılar Odası  web sitesine hoş geldiniz.

Bilginin giderek önem kazandığı bir dünyada yaşıyoruz. Teknolojinin gelişimi ve internet ile birlikte bilgiye sınırsız erişebilme olanağı ülkelerin, iş dünyasının ve dolayısıyla insanların sürekli öğrenme, sürekli gelişim ve sürekli değişimini zorunlu kılıyor.

Teknolojide yaşanan gelişmelere paralel olarak Ankara Fotoğrafçılar Odasının üyelerine sunacağı hizmetleri daha kolay takip etmenizi sağlamaya yönelik çalışmalar sonucunda web sitemiz hayata geçirildi. Bundan böyle sayfamızda, odamız yayın organı ANFO dergisini okuyabileceksiniz. Ankara Fotoğrafçılar Odası olarak ekonomi ve siyasi konularda hazırladığımız raporlara ve üyelerimize yönelik hazırladığımız genelgelerimize de sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Odamız  tarafından organize edilen fuar, panel, sempozyum ve  etkinliklerimiz de düzenli olarak sayfamızda duyurulacaktır. Ankara Fotoğraf sanatkarının sesini duyurmak, sorunlarını dile getirmek adına büyük önem taşıyan internet projemizin çağı yakalamak adına büyük bir adım olduğuna inanıyorum.

Esnaf ve sanatkar camiası için her alanda örnek teşkil eden Ankara Fotoğrafçılar Odası bundan sonra da öncü ve önder olarak Türkiye’ye örnek olmaya devam edecektir. Daha iyiye ulaşmak için önerilerinizi bekliyoruz.

Saygılarımla

Fevzi GÜNDOĞDU