• AZ TEHLİKELİ SINIFTA YER ALAN (FOTOĞRAFÇILIK)İŞ SAĞLIĞI MEVZUAT UYGULAMALARI

SİNCAN BELEDİYE BAŞKANI MURAT ERCAN ANKARA FOTOĞRAFÇILAR ODASI YÖNETİM KURULU ÜYELERİNİ MAKAMINDA KABUL ETTİ

Ankara fotoğrafçılar odası başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Sincan Belediye başkanı Murat Ercan’a Sincan ilçemizde bulunan başta kayıt dışı çalışan korsan sözde fotoğrafçılar, (vergi, esnaf sicil, Ankara fotoğrafçılar odası, ustalık belgesi ve Fiyat tarifesi olmayan) Ankara fotoğrafçılar odasına ve Ankara ticaret odasına kayıtlı olup ta evrakları eksik olan (Ustalık belgesi, fiyat tarifesi) ve düğün salonlarında çalışan korsan fotoğrafçılar la ilgili sorunları anlattılar.

Sincan Belediye Başkanı Murat ERCAN, odamız başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile yapılan görüşmede, Sincan’daki fotoğrafçı esnafının işyerlerinde, düğün salonlarında, tüm açık alanlarda yapılacak olan kontrollerde fotoğraf çekenlerden vergi kaydı, esnaf sicil kaydı oda kaydı, ustalık belgesi ve fiyat tarifesi olmayanlara yasal işlem başlatacaklarını ve Ankara Fotoğrafçılar Odası’na kayıt dışı çalışan korsan fotoğrafçılarla yapılan mücadelede desteklerini esirgemeyeceklerini söyledi.