• İHA 0 TİCARİ PİLOT EĞİTİMİ TAMAMLANDI

• YARGITAY'DAN EMSAL KARAR! İZİNSİZ FOTOĞRAFA HAPİS CEZASI...

• FOTOĞRAFÇI ESNAFININ SORUNLARI ÇÖZÜLECEK

FOTOĞRAFÇI ESNAFININ SORUNLARI ÇÖZÜLECEK

T.C Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Esnaf ve Sanatkârlar Genel Müdür Yardımcısı Sayın Hüseyin ALTINDAL
Ankara Fotoğrafçılar Odası Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti.
Toplantıda ele alınan fotoğrafçı esnafının tüm sorunları
(KAMUDAKİ FOTOKABİNLER, KAYIT DIŞI ÇALIŞANLAR, ve SEYYAR FOTOĞRAFÇILAR  V.S) tartışıldı
ve sorunlara karşı çözüm ve öneriler Oda Başkanı Feyzi Gündoğdu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından sunuldu.
T.C Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Esnaf ve Sanatkârlar Genel Müdür Yardımcısı Sayın Hüseyin Altındal
sunulan çözüm ve önerilerin dikkate alınacağı hususunda söz verdi. Oda Başkanı Feyzi Gündoğdu ve yönetim kurulu üyeleri Esnaf ve Sanatkârlar Genel Müdür Yardımcısı Sayın Hüseyin Altındal'a teşekkür ederek makamdan ayrıldılar.