• FOTOĞRAFÇILARIN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

• T.C GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI ESNAF VE SANATKÂRLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NDE ESNAFIN SORUNLARI TARTIŞILDI

• KAYIT DIŞI ÇALIŞAN FOTOĞRAFÇILARA DENETİM

FOTOĞRAFÇILARIN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

Necmettin Erkan
Esnaf ve Sanatkârlar Genel Müdürü

T.C Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Esnaf ve Sanatkârlar Genel Müdürlüğü’nün organize ettiği “ Esnaf ve Sanatkârlar Özelinde Sektör Analizleri” projesi kapsamında düzenlenen toplantı Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü (Yönetim Bilimleri) Öğretim Üyesi Doç. Dr. Koray Karasu’nun yönettiği
(fotoğrafçılar masası) Ankara, Adana, Mersin, Gaziantep, Diyarbakır, Hatay, Trabzon Konya, Kayseri ve Elazığ Fotoğrafçı Esnaf ve sanatkâr Oda Başkanları ve Karma odalar fotoğrafçı esnaf temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda ele alınan fotoğrafçı esnafının tüm sorunları (KAMUDAKİ FOTOKABİNLER,KAYIT DIŞI ÇALIŞANLAR, SEYYAR FOTOĞRAFÇILAR,FİYAT TARİFELERİNE UYULMASI, V.S) tartışıldı ve sorunlara karşı çözüm ve öneriler başkanlar ve fotoğrafçı esnafın temsilcileri tarafından sunuldu. Bu toplantıların diğer illerde ki fotoğrafçı odalarla devam edeceği ve sunulan çözüm ve önerilerin dikkate alınacağı Esnaf ve Sanatkârlar Genel Müdürü Necmettin Erkan tarafından söz verildi.
Toplantıya Katılan Oda Başkanları ve temsilcileri,
Feyzi Gündoğdu (Ankara)