• FOTOĞRAFÇILARIN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

• T.C GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI ESNAF VE SANATKÂRLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NDE ESNAFIN SORUNLARI TARTIŞILDI

• KAYIT DIŞI ÇALIŞAN FOTOĞRAFÇILARA DENETİM

T.C Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Esnaf ve Sanatkârlar Genel Müdürlüğü Esnaf ve sanatkârların faaliyet gösterdiği sektörlerle detaylı sektör analizi yapmak, mevcut durumları ortaya koymak ve gelecek projeksiyonlarını çizmeyi hedeflemek için Ankara Fotoğrafçılar Odasının da içinde bulunduğu esnaf odaları ile .T.C Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Esnaf ve Sanatkârlar Genel Müdürlüğü’nde bir toplantı düzenlemiştir.
Toplantıda ele alınan konular sırasıyla şöyle olmuştur.
* Sektörde faaliyet gösteren esnaf ve sanatkârların mevcut durumlarını, sorunların, ihtiyaçlarını ve beklentilerini tespit etmek,
* Tespit edilen sorunlara çözüm önerileri geliştirmek,
*Sektörde faaliyet gösteren esnaf ve sanatkarın rekabet gücünün artırılabilmesi için, sektördeki uygulamaların, yeni akımların, yönetsel ve teknolojik gelişmelerin tespit edilmesi, bu çerçevede sektör vizyonunu ortaya koymak ve sektörü bu vizyona taşıyacak gelişmeleri tanımlamak için yapılan toplantıya T.C Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Esnaf ve Sanatkârlar Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin ALTINDAL, Daire Başkanı Çağatay Yasin KARABOĞA, Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Koray KARASU, Yrd. Doç. Dr.Arcan TUZCU, Doç. Dr. Dilber ULAŞ, As. Murat YILMAZ, Esnaf ve Sanatkârlar Genel Müdürlüğü Uzman Behiye KARAGÖL, Esnaf ve Sanatkârlar Genel Müdürlüğü Uzman Gizem yavuz SOYLU, Esnaf ve Sanatkârlar Genel Müdürlüğü Uzman Talha AKANSEL, Odamız Başkanı Feyzi GÜNDOĞDU, Odamız Genel Sekreteri Kenan AKKOCAOĞLU, Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Cemaleddin ŞİMŞEK, Türkiye kah, Kır.Büf. Federasyon Genel Sekreteri Mehmet KARACA, Ank. Kah. Odası Başkanı İsa GÜVEN, Milli Piyango ve Şans Oyunları Odası Başkanı Hüseyin POYRAZ ve İnt. Kafeciler ve Odası Başkanı Önder KAPLAN Katılmıştır. Fotoğrafçı Esnafımızın bilinen tüm sorunları tartışılmış ve çözüm önerileri sunulmuştur. Daha sonraki günlerde tüm Büyük Şehirlerde başta Fotoğrafçılar odası ve esnafı ile görüşmelere devam edilecektir. Toplantı sonrasında Esnaf ve Sanatkârlar Genel Müdürü Necmettin ERKAN ziyaret edilmiş ve sorunlarımızdan bazıları kendisine iletilmiş ve Genel Müdürümüzde Sorunların Takipçisi olacağını belirtmiştir.