• FOTOĞRAFÇILARIN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

• T.C GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI ESNAF VE SANATKÂRLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NDE ESNAFIN SORUNLARI TARTIŞILDI

• KAYIT DIŞI ÇALIŞAN FOTOĞRAFÇILARA DENETİM

KAYIT DIŞI ÇALIŞAN FOTOĞRAFÇILARA DENETİM

ANKARA FOTOĞRAFÇILAR ODASI KAYIT DIŞI ÇALIŞAN SÖZDE FOTOĞRAFÇILARLA MÜCADELEYE DEVAM EDİYOR.
Geçtiğimiz hafta sonu Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Zabıta Daire Başkanlığı Zabıta memurları ve Ankara Fotoğrafçılar Odası Başkanı Feyzi Gündoğdu ile birlikte Açık alanlarda fotoğraf çekimi yapanları denetlediler…
Yapılan denetimlerde Ankara Fotoğrafçılar Odası üye kimlik kartı olmayanlara ve kayıt dışı çalışanlara gerekli uyarılar yapıldı.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Zabıta Daire Başkanı Abdurrahman Karabudak ve Zabıta Müdürü FAİK ECE ye desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.